Kavafis en concert, el 26 de març al Barnasants!

cropped-15895637_10210676246935798_1936142746214845293_o.jpg

Kavafis en concert és el recital i el CD amb què Josep Tero i Maria Farantouri ¿una de les primeres veus de la cançó grega- projecten el món de Konstandinos Kavafis a través dels poemes que, d’aquest autor, han musicat Lluís Llach i Josep Tero.

Versos que configuren l’univers quotidià del poeta d’Alexandria: versos de tendresa, melangia, saviesa i amor jove -desobedients i foraviats-, que centren el text líric d’aquest espectacle basat en la versió catalana i grega d’aquests poemes, ara fets cançó.

ENTRADES AQUÍ.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation