sobre josep tero

Un dels principals exponents de les generacions de cantautors catalans apareguts després de la de Raimon, Maria del Mar Bonet i Lluís Llach, amb qui va compartir escenari entre els anys 1982 i 1986.

Divulgador tenaç dels poetes catalans i la cançó tradicional autòctona, l’obra de Josep Tero reflecteix el seu compromís amb la lluita per les llibertats personals i col-lectives menys respectades per la societat actual.

<CAST> <ENG>

4 Thoughts on “sobre josep tero

 1. paula on 10/02/2009 at 4:40 pm said:

  Hola Josep. pot ser que no t’enrecordis de mi, pero jo
  si, ja que crec que mai mes trobare un profe i una persona tan complerta, es ric en coneixements, i tracta huma.
  Es una llastima que a lo millor no ens tornarem a veure i que els teus coneixements seran nomes per un reduit grup de persones que estan mes aprop del teu entorn. de totes maneras estic molt contenta que he pugut disfrutar de les tevas clases, on, no nomes donavas catala tambe ens explicaves costums i tradicions de la nostra terra.
  PETONES PAULA RENANCIO MARSELL

 2. Paula,

  Amb molt retard, però afectuosament, t’agraeixo el teu comentari.
  I si no sabessis què fer la nit del 15 d’agost, vine a l’Escala, que hi faré un recital sobre el meu darrer CD, que potser ja t’has esoltat.

  Una abraçada,

  Josep Tero

 3. Xavi on 18/11/2010 at 1:03 am said:

  Hola Josep. no sé si te´n recordes vas fer un recital al institut d´ensenyament secundari (BUP i COU) a Andorra, eren els anys vuitanta, em va agradar molt l´actuació, des- de llavors he anat seguint la teva trajectòria.
  Una abraçada molt forta.

 4. Maria Rosa Sabater on 23/03/2013 at 10:15 am said:

  Feia temps que no et sentia en directe fins el 21 de març, a la biblioteca Francesca Bonnemaison aprofitant la celebració del dia mundial de la poesia.
  El teu nou treball «D’un mateix mar», un regal. No solament´per la música, sinó també per les paraules que brodes entre cançons, que ens fan badar la boca i enyorar els temps que vam ser els teus alumnes

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Post Navigation